Det siger klienterne

MÅRSLET AKUPUNKTUR

Her er du i trygge hænder

"Anette Lander Madsen sover bedre i overgangsalderen":

Jeg har gennem de seneste par år sovet tiltagende dårligere om natten, hvor jeg vågnede flere gange med hede/svedeturer pga overgangsalder.

Når jeg vågnede skulle jeg altid på toilet og var "frisk" vågen, så det tog lidt tid at falde i søvn igen. Ofte sov jeg kun 1 - 2 timer ad gangen i tiden fra kl. 23.00 - 6.00.

Allerede efter første gang, Rene gav mig akupunktur ændrede min sovemønster sig meget. Jeg vågner nu kun én gang - typisk ved ca 4 tiden, hvor jeg lige skal på toilet. Det er heller ikke hver gang min pude er våd, så jeg er ikke vågnet pga en hedetur, men pga tissetrang. Jeg er heller ikke så "frisk" vågen mere, så jeg falder i søvn stort set med det samme.

Det har betydet, at jeg er meget mere frisk om dagen og jeg er ikke ved at falde i søvn til møderne mere ;-)

Jeg har nu i løbet af de sidste 8 uger fået akupunktur 4 gange og sover tiltagende bedre og tungere, end jeg har gjort i meget lang tid. Mit søvnmønster har ændret sig fuldstændigt og jeg er ligefrem begyndt at glæde mig til dynerne, når det nærmer sig sengetid :-)

Med venlig hilsen

Anette Lander Madsen

Specialist

Tel. +45 784 58086

anetmads@rm.dk

Arhus Universitetshospital Skejby ▪ Region Midtjylland

Teknisk Afdeling ▪ Sikring og Telefoni

Brendstrupgårdsvej 100 ▪ DK-8200 Aarhus N

 

Jeg har gennem rigtig mange år fået massage for smerter i nakke og skuldre, som arbejdet som lægesekretær ofte kan give. Hver gang man er helt låst i skulderen, går man glad derfra, for massage hjælper virkelig, ofte sammen med cupping.

Laserbehandling har haft stor effekt ved behandlingen af en tennisalbue – på det seneste har jeg dog fået akupunktur for tennisalbue. Nu kan jeg endda strikke igen uden smerter.

Jeg kan på det varmeste anbefale René – han er meget kompetent, og har også altid gode råd til, hvordan man kan supplere behandlingen med vitaminer, mineraler osv.

 

Lene H Nielsen

Lægesekretær

Aarhus Universitetshospital

 

Har igennem ca. 2 år haft betændelse i begge hæle (der hvor senen hæfter i hælen). Påvist ved scanning. Fik blokader 3 gange, som hjalp kortvarigt. Gik til fysioterapeut et par gange og fik speciallavet indlæg til mine sko.

Får så akupunktur 3 gange. Har ingen smerter længere. Løber fast 3 gange om ugen à ca. 3-5 km.

Bruger stadig indlæg samt gelhæle.

Tina/Mårslet

Fik konstateret slidgigt i begge knæ og var tvunget til at bruge krykker i flere uger, for bare at komme rundt hjemme og på job. Gik ved en fysioterapeut i nogle uger, men begge knæ var stadig meget hævede og ømme, og det var svært bare at gå 500 m.

Efter 1. behandling med akupunktur ved René Strunge Steffensen, kunne jeg mærke en betydelig forskel, og hævelsen ved og omkring mine knæ fortog sig over de næste uger og behandlinger.

I dag ca. 3 måneder, og efter 3 behandlinger er forskellen så mærkbar, at jeg kan gå betydelig længere for hver uge, og holde ud til at bevæge mig rundt, næsten som inden det gik helt galt.

Jeg er meget taknemmelig over at blive henvist til René, og ser frem til hver behandling med nu ca. 6 ugers interval.

Akupunkturen har givet mig mod til at tage kampen op med slidgigten i begge knæ, og jeg har i dag fået en næsten normal hverdag og næsten uden smerte.

Jeg kan derfor varmt anbefale René, og hans måde at benytte akupunktur som behandlingsmetode.

Med venlig hilsen

Lone Kold Schmidt

Centersekretær

Tel. +45 7846 2990 ▪ 2037 4773

Servicecentret ▪ Aarhus Universitetshospital

Nørrebrogade 44 ▪ Bygn. 19A ▪ 2. sal

DK-8000 AArhus C

Jeg fik for ca. 4 måneder siden pludseligt smerter i skuldre, nakke, samt voldtsomt spændingshovedpine.

I første omgang prøvede jeg med diverse smertestillende piller, men det blev bare mere og mere smertefuldt, især spændingshovedpinen.

Jeg blev anbefalet en kraniosakralterapeut, uden bedring.

Jeg opsøgte derefter kiropraktor/fysioterapeut, hvor røgtenbillede viste, at jeg havde fået slidgigt i nakkehvirvlerne. Jeg påbegyndte derefter, hvad der skulle vise sig, at være et længere behandlingsforløb over flere måneder hos kiropraktor/fysioterapeut.

Da jeg havde svært ved at klare mit arbejde pga især hovedpine opsøgte jeg sideløbende behandling hos René på min arbejdsplads.

Det er jeg glad for idag og har stor respekt og tillid til Renés behandlinger og råd.

Via akupunktur, herunder bl.a øreakupunktur fik René styr på min hovedpine.

Supplerende med mine behandlinger hos kiropraktor/fysioterapeut fortsatte jeg med massage og akupunktur behandlinger hos René.

Og jeg føler mig overbevidst om, at René er en vigtig del af, at jeg idag kan leve et "normalt" liv med min slidgigt.

Jeg udfører dagligt selv et træningsprogram udarbejdet af min fysioterapeut, suppleret med løbende vedligholdelses behandlinger hos René.

Hvilken behandling jeg får hos René varierer fra gang til gang ud fra et kort interview om mine smerter siden sidst.

Jeg kan kun anbefale René. Han er meget alsidig og dygtig, samtidig med han supplerer med gode råd til hvordan jeg bedst lever med min slidgigt.

John Christiansen

Ingeniør, Teknisk afdeling

Aarhus Unviversitetshospital